Betingelsene for kontrakten

Výstřižek2

              Betingelsene for kontrakten

  1.  Først leide kjøretøy tilbehør og vedlegg er mottatt i perfekt teknisk stand, presentasjon og bruk, og må gå tilbake på slutten av denne kontrakten i samme tilstand.
  2. Prisen inkluderer forsikring for skade på tredjepart og tyveri og kjøretøy brann for grunner som ikke skyldes leietaker forårsaker begrenset. Arrendora Selskapet forbeholder seg retten til å kreve leietaker før forveien, bestemt av behovene beløp og / eller følge opp forsikringsavtalen andel på 500 euro.
  3. Forsikringen dekker ikke følgende punkter: – Fylling galt. – Skader på dekk eller dekk og møbeltrekk. – Tap eller brudd av nøkler eller fjernkontroll, koster mellom 90 og 150 euro, avhengig av modell. – Skade eller tap av antenner, bil jack, sikkerhets trekanter, reflekterende jakker, barnesete eller tanklokket. – Skader på understellet. – Tyveri vozidla- Night nøklene i tenningen. – Kjøring under påvirkning av alkohol, et stoff som griper inn i fysisk tilstand, mental tilstand eller en refleksjon av driveren. 
  4. Er det en eksplisitt forbud – Å kjøre en bil av noen andre enn leietaker eller den andre, som ikke er godkjent av utleier, utleier på anmodning og under den eksklusive kompetansen til dette. – Transport og transport dyr, brennbare eller farlige materialer. – Sirkulasjon terrain vehicle ofte brukt av biler av samme type. – Kjøretøy exit fra øyas territorium uten skriftlig samtykke fra utleier – Ikke la verdisaker, lommebøker og elektroniske enheter på et iøynefallende sted inne i bilen kan føre til skade på kjøretøy eller tyveri der.
  5. Jurisdiksjon: Tvister mellom HEOT S.L. Bilutleie og leietaker underlagt jurisdiksjonen til domstolene i Las Palmas

Komentáře jsou uzavřeny.